ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان

مخالفت لیبی با حضور نیرو‌های آمریکایی در غرب این کشور

رئیس کمیسیون دفاعی و امنیت ملی در پارلمان لیبی اعلام کرد مردم کشورش با حضور نیرو‌های آمریکایی در غرب لیبی مخالفند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «طلال المیهوب» رئیس کمیسیون دفاعی و امنیت ملی در پارلمان لیبی تاکید کرد، اقدامات آمریکایی‌ها در غرب لیبی می‌تواند منجر به اختلال در روند سیاسی شود.

وی به خبرنگار روسیا الیوم گفت: مردم لیبی ترجیح می‌دهند، به سمت انتخاباتی حرکت کنند که نیرو‌های مسلح در آن خلل ایجاد کرده‌اند. حمایت آمریکا از گروه‌های مسلحانه در غرب لیبی و تلاشش برای تشکیل نیروی اروپایی - لیبیایی مانع از برقراری ثبات در کشور می‌شود.

وی افزود، اقدامات آمریکا، موجب می‌شود این گروه‌های مسلح در غرب لیبی با هر گونه انتخابات و یا توافق درباره یکسان‌سازی حوزه نظامی مخالفت کنند و همین مساله مانع از توافق میان احزاب لیبی می‌شود.

عملیات نیروی اروپایی به معنای حضور نظامیان غربی در لیبی به بهانه حفاظت از چاه‌های نفت و منافع لیبی، مبارزه با تروریسم و گسترش نفوذ در این منطقه است که زمینه را برای حضور دائم با راهکار‌هایی که احتمالا در آینده اعلام می‌شود، آماده می‌کند.

«عقیله صالح» رئیس پارلمان لیبی قبلا گفته بود تنها راه‌حل در لیبی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی و دادن آزادی انتخاب به مردم لیبی در یک انتخابات آزاد و شفاف است.

صالح بر لزوم تشکیل یک دولت متحد در سراسر کشور جهت برگزاری انتخابات تاکید کرد و گفت وجود چنین دولتی به دودستگی پایان می‌دهد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار