پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

مخالفت لیبی با حضور نیرو‌های آمریکایی در غرب این کشور

رئیس کمیسیون دفاعی و امنیت ملی در پارلمان لیبی اعلام کرد مردم کشورش با حضور نیرو‌های آمریکایی در غرب لیبی مخالفند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «طلال المیهوب» رئیس کمیسیون دفاعی و امنیت ملی در پارلمان لیبی تاکید کرد، اقدامات آمریکایی‌ها در غرب لیبی می‌تواند منجر به اختلال در روند سیاسی شود.

وی به خبرنگار روسیا الیوم گفت: مردم لیبی ترجیح می‌دهند، به سمت انتخاباتی حرکت کنند که نیرو‌های مسلح در آن خلل ایجاد کرده‌اند. حمایت آمریکا از گروه‌های مسلحانه در غرب لیبی و تلاشش برای تشکیل نیروی اروپایی - لیبیایی مانع از برقراری ثبات در کشور می‌شود.

وی افزود، اقدامات آمریکا، موجب می‌شود این گروه‌های مسلح در غرب لیبی با هر گونه انتخابات و یا توافق درباره یکسان‌سازی حوزه نظامی مخالفت کنند و همین مساله مانع از توافق میان احزاب لیبی می‌شود.

عملیات نیروی اروپایی به معنای حضور نظامیان غربی در لیبی به بهانه حفاظت از چاه‌های نفت و منافع لیبی، مبارزه با تروریسم و گسترش نفوذ در این منطقه است که زمینه را برای حضور دائم با راهکار‌هایی که احتمالا در آینده اعلام می‌شود، آماده می‌کند.

«عقیله صالح» رئیس پارلمان لیبی قبلا گفته بود تنها راه‌حل در لیبی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی و دادن آزادی انتخاب به مردم لیبی در یک انتخابات آزاد و شفاف است.

صالح بر لزوم تشکیل یک دولت متحد در سراسر کشور جهت برگزاری انتخابات تاکید کرد و گفت وجود چنین دولتی به دودستگی پایان می‌دهد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر